ПОЛИ ЙОРД завърши мултифункционален спортен комплекс

30 септември 2017 - ПОЛИ ЙОРД и ЕСЕН СПОРТ завършиха последния спортен комплекс по проекта на Община Варна -  в училище Г.С.РАковски. За мултифункционалните игрища и фитнес зоната настилката е COURTSOL TOURNAMENT, а street fitness уредите предлагат широк спектър от физически упражнения. Уредите са сертифицирани според европейските норми и са изработени от висококачествени материали, като дизайна е специално разработен за максимално натоварване на всички мускулни групи.
За период от 6 месеца, от старта на програмата на Община Варна за обновяване на училищната среда през месец март, ПОЛИ ЙОРД изгради 10 спортни комплекса с обща площ над 12 000 кв.м., като процеса включва проектиране, цялостно полагане на нов асфалт, бетонова площадка за фитнес парковете, поставяне на LED осветление, изграждане на подходи към зоните.
Всяко училище в проекта вече разполага със съвремени зони за игра на баскетбол и минифутбол и автоматично осветление за тъмната част от денонощието
Използваме иновативни методи и съвремени решения като по този начин създаваме ефективни условия за спорт и отдих на младите хора.